От песента на колелетата към песента на мотора с газови уредби

Движението е живот. Именно заради това конструирането на превозно средство дали от майстор на каруци, или от автомобилен концерн трябва да е съпроводено със страст и отдаденост. Съвремието не може да ни предостави песента на колелетата, но ни осигурява песента на мотора чрез иновативни и високо функционални системи като газови уредби sofgas

С течение на времето и направения пробег на автомобила закономерно започват да се появяват проблеми с двигателя и загуба на мощност. Разрешението на този проблем е автомобилният тунинг и колкото по-рано го направите, толкова по-дълго ще се радвате на удоволствието от шофирането. Модерните газови уредби са своеобразен тунинг за двигателя, тъй като благодарение на иновациите в устройството си впръскват с точен интензитет и дозировка горивото. Усвояването му става оптимално и заради оптимизирането на съотношението гориво-въздух още при газовите уредби от второ поколение, а с навлизането на микропроцесорната система за управление отделянето на вредни газове се редуцира. Така съвременните газови уредби дават високи показатели за екологичност и икономичност както в лабораторни, така и в реални условия.

Много добре представеният у нас дистрибутор и сервиз на газови уредби от различен тип София газ разчита градено име през годините и високо квалифициран екип от специалисти.Амбицията им е да отговорят на очакванията на клиентите независимо от марката и модела на автомобила. За съвременните двигатели е най-подходящ газов инжекцион, третото поколение газова уредба, който е приложим към устройството им с многоточково последователно впръскване на гориво и постига забележителни резултати при конвертиране на горивото. Добре е да се консултирате със специалист, за да получите най-точните и правилни насоки какъв вид газова уредба е подходяща за вашия автомобил и да рационализирате максимално разходите си.
От песента на колелетата към песента на мотора с газови уредби
Що се отнася до екологичността съвременните газови уредби не могат да си съперничат на електрическите автомобили,но са единствената изключително достъпна и добре представена алтернатива по този параметър в момента. Със сигурност няма да се върнем към използването на немоторни превозни средства, но можем да се погрижим за автомобила чрез монтиране на газова уредба и да получим свободата да избираме какво гориво да използваме.